Luoda lists.burmanintk.fi postituslista
Voit luoda uuden postituslistan kirjoittamalla tarpeelliset tiedot alla olevaan lomakkeeseen. Postituslistan nimeä käytetään postituslistalle lähetettäville viestien ensisijaisena osoitteena, ja nimi tulee kirjoittaa pienillä kirjaimilla. Sitä ei voi muuttaa listan luomisen jälkeen.

Alkuperäisen listan omistajan sähköpostiosoite tulee myös kirjoittaa. Kun lista on luotu, listan omistaja saa ilmoituksen, jossa on myös listan alkuperäinen salasana. Listan omistaja voi muuttaa salasanaa ja lisätä tai poistaa listalle muita omistajia.

Jos haluat, että Mailman luo listan alkuperäisen ylläpitosalasanan, Klikkaa 'Kyllä' Luo automaattisesti -kenttään, ja jätä alkuperäinen listan salasana -kenttä tyhjäksi.

Sinulla tulee olla asianmukaiset valtuudet luoda postituslistoja. Jokaisella paikalla tulee olla listan luojan salasana, jonka voit syöttää allaolevaan kenttään. Huomaa, että ylläpitäjän salasanaa voidaan käyttää myös autentikointiin.

Listan identiteetti
Listan nimi:
Alkuperäisen listan omistajan osoite:
Luo automaattisesti alkuperäinen listan salasana?
Listan alkuperäinen salasana:
Vahvista alkuperäinen salasana:
Listan ominaisuudet
Tuleeko uudet jäsenet eristää ennenkuin he voivat lähettää viestejä ilman ylläpidon tarkistusta tälle listalle? Vastaa Kyllä jos haluat pitää oletuksena ylläpidon tarkistuksen.
Alkuperäinen lista tuetuista kielistä.

Huomaa, että jos et valitse kieltä, listaa käytetään palvelimen oletuskielellä Suomi

Lähetä "lista luotu" sähköposti listan omistajalle?

Listan luojan (tarkistus) salasana:

Palaa yleistä tietoa listasta
Palaa tietoa ylläpitolistasta
Delivered by Mailman
version 2.1.39
Python Powered GNU's Not Unix